Forumul FCRP

Regulament: PUBLICITATE - Oferte / Cereri.

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline radu

  • ******
  • 456
    • radurestivan.ro
  • An: II-Master
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: MAV
Regulament: PUBLICITATE - Oferte / Cereri.
« : Noiembrie 05, 2008, 00:18:02 »
REGULAMENT Publicitate.

1. Titlul fiecarui topic va incepe OBLIGATORIU cu unul din cuvintele VAND / CUMPAR / SCHIMB sau CAUT (pentru cei care cauta colegi de apartament) si va contine o descriere scurta a produsului (fara "Super oferta, Stoc limitat" etc.).
2. In textul anuntului vor fi precizate: caracteristicile produsului (link catre pagina producatorului daca se poate) si starea acestuia.
3. Toate produsele vandute trebuie sa aiba un pret.
4. OBLIGATORIU se vor regasi date de contact: numar de telefon, adresa de mail si/sau messenger etc. In acest fel de evita discutiile inutile despre modalitatea de contact.
5. Daca un user are mai multe produse la vanzare, va trebui sa le grupeze intr-un singur topic, pentru a nu umple prima pagina a anunturilor.
6. Persoanele juridice pot posta anunturi numai cu acceptul unui moderator. In caz contrar, threadul va fi inchis si sters.
7. Dupa incheierea tranzactiei, puteti oferi cateva detalii despre cum a decurs aceasta (respectiv seriozitatea vanzatorului si a cumparatorului). Threadul va fi inchis atunci cand produsul a fost vandut, pentru a evita "reinvierile" de threaduri.
8. Este INTERZISA postarea de materiale asupra carora nu detineti drepturi de autor (carti in format pdf) sau a cursurilor printate.
9. Produsele se vand in cadrul topicului. Topicurile care contin doar un link catre siteuri/bloguri unde se vand produse vor fi sterse. Dupa ce prezentati (macar) o parte din produse, puteti da un link catre alt site.
« Ultima Modificare: Septembrie 28, 2009, 20:19:04 de radu »