Forumul FCRP

detalii proiect

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline loredana.ivan

  • ******
  • 205
  • An: Profesor
  • Grupa: -
detalii proiect
« : Martie 19, 2013, 15:57:22 »

Proiectul final de grup este parte din activitatea de seminar si primeste o  nota ( vezi ce am postat mai jos la programa disciplinei)
In cadrul acestui proiect trebuie sa conduceti un mini experiment care sa abordeze o tema(subtema, aspect) din psihologia sociala. Experimentele discutate in clasa (vezi Serge Ciccoti: 150 de experimente din psihologie) constituie exemple. Alegeti ceva simplu, clar si care sa poate fi usor teoretizat
Etape
1. Prezentarea problemei (NU PLAGIATI). Mentionati cum se problematizeaza in literatura de specialitate aspectul pe care il discutati. Folositi cel putin un articol dintr-un jurnal de specialitate (folositi bazele EBSCO, Sage, Googlescholar pentru a identifica astfel de articole). Vorbiti despre bibliografia aleasa cu profesorul, daca veti considera necesar.
2. Ce intrebari de cercetare aveti (sau ipoteze de cercetare, dupa caz)
3. Ce mini  experiment ati intreprins
4. Ce instrumente ati folosit (pot fi puse si in Anexe)
5. Ce rezultate ati obtinut si cum pot fi ele explicate
Lucrarea finala 8-10 pagini (Anexele nu intra la numar de pagini), Times New Roman, 1,5 spatiere, diacritice, stilul de redactare APA (autor-an)

Pentru ce inseamna plagiat si cum se poate evita
 consultati:

http://www.wallacestate.edu/fileadmin/user_upload/WallaceState/documents/success/apabrochure.pdf
si
http://plagiarism.org/plagiarism-101/overview

Daca aveti nelamuriri privind stilul APA vezi  si

http://www.muhlenberg.edu/library/reshelp/apa_example.pdf

sau APA 6th edition - este manual de redactare recomamdat de Asociatia Americana de Psihologie, manual dupa care se lucreaza astazi la toate universitatile in domeniul stiintelor socio-umane si  la jurnalele de specialitate. Pentru a va convinge, luati site-ul oricarui jurnal mai important pe care il stiti  si vedeti ce fel de redactare se recomanda.

Loredana Ivan
« Ultima Modificare: Aprilie 29, 2013, 18:12:54 de loredana.ivan »