Forumul FCRP

Te asteptam la cel mai PRACTIC si APLICAT curs autorizat de MANAGER PROIECT!

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline Alina Mihalache

  • ***
  • 9
  • Grupa: -


1.   Ai idei de proiecte si ai nevoie de cineva care sa te ajute sa le implementezi?

2.   Iti doresti sa intelegi conceptul de Project Management?

3.   Vrei sa inveti sa utilizezi instrumente specifice si sa iti dezvolti abilitatile necesare pentru a deveni un Project Manager de succes?

Daca raspunsul tau la aceste intrebari este DA, atunci INSCRIE-TE la CURSUL AUTORIZAT DE MANAGER PROIECT organizat de Schultz Consulting.

Cursul autorizat de MANAGER PROIECT va fi organizat la Bucuresti, str. Ronda, nr. 8 bis, sector 2, in perioada 17-19 si 24-26 februarie 2012.


Vom aborda  Managementul de proiect din 2 perspective:
 
 Manager de proiect
pentru proiecte in mediul business
 
Aceasta perspectiva vizeaza persoanele care se implica in  activitati de dezvoltare de noi produse / servicii, coordonare de departamente, de gestionare a echipelor sau a proceselor de business.
 
Abordarea temelor propuse in oferta va fi una pragmatica, toate exercitiile aduse in sala sunt  selectionate sub aspectul aplicabilitatii lor dovedite in industriile din care provin participantii.
Accentul se va pune pe dezvoltarea abilitatilor manageriale destinate a facilita adaptarea activitatii companiei pe sistemul de lucru prin proiecte; dezvoltarea de proiecte ca oportunitate de crestere a propriului business; utilizarea instrumentelor de management de proiect in activitatea zilnica desfasurata in companie.

 Manager de proiect
pentru proiecte finantate din Fonduri Europene
 
Ne adresam astfel tuturor celor care implementeaza proiecte finantate din Fonduri Europene sau celor care doresc sa atraga finantari pentru diferite idei de proiect.
 
In cadrul acestui curs va vom impartasi din experienta noastra directa in scrierea si implementarea de proiecte pe diferite surse de finantare externa nerambursabila si va vom oferi tips and tricks pentru o cat mai buna implementare a proiectelor de acest gen in contextul socio-economic si legislativ din Romania.
Va vom propune, de asemenea, instrumente specifice de monitorizare care pot fi aplicate in cadrul acestui tip de proiecte si vom aborda alte aspecte specifice, ca de exemplu: managementul si monitorizarea contractelor incheiate in urma achizitiilor publice derulate in cadrul proiectului sau managementul relatiei cu finantatorul.
 
Vom urmari in cadrul cursului, aspectele comune managementului de proiect (instrumente si metode specifice precum: bugetul, graficul Gantt, structura WBS etc).
 
La final veti sustine examenul de absolvire (test grila si proba practica) in baza caruia va fi emis certificatul de Manager de proiect.
 
Pentru inscriere si informatii suplimentare va rog sa o contactati pe Alina Mihalache.
Telefon: 0728.163303
alina.mihalache@schultz.ro