Forumul FCRP

Cercul stiintific de Imaginea Publica si Antropologie 2011-2012

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline SebastianFitzek

  • *****
  • 93
  • Im Untergang des Abendlandes!
Dragi studenti ai Facultatii de Comunicare si Relatii Publice,

Anunt deschiderea oficiala a cercului stiintific de Imaginea Publica si Antropologie Politica, incepand din aceasta luna, 25 noiembrie. Ne vom intalni in ultima vineri a fiecarei luni, iar ora si locul vor fi comunicate ceva mai tarziu. Oricine este binevenita, inclusiv studenti sau colegi profesori de la alte facultati/universitati.

Pentru cei interesati de tematicile acestui cerc am propus deja urmatoarele cinci subiecte. Orice critici sau alte propuneri sunt binevenite.

1. Potentialul comunicational al ideologiilor politice (tema propusa pentru prima intalnire)

2. Violenta, simbolica si imaginar politic in Revolutia Romana din 1989

3. Structura antropologica a imaginarului politic romanesc. Mituri si mitologii politice in procesele de legitimare a puterii politice

4. Rolul emotiilor in actiunea politica

5. Impactul bolilor psihice asupra deciziilor politice


Astept cu bucurie si entuziasm, in mod special din partea studentilor nostri de la FCRP din anii II si III sa se inscrie la aceste tematici. Dezbaterile se vor desfasura pe baza unor referate sustinute public, urmand ca cele mai bune lucrari sa fie alese pentru a fi publicate intr-un volum special. Ideal ar fi ca sa avem in jur de trei dezbateri la fiecare intalnire.

Inscrierile pot fi facute la mine direct, prin e-mail (sebastian.fitzek (at) comunicare punct ro (inlocuiti (at) cu @ si punct cu .)) sau la domnul profesor Nicolaie Frigioiu.

Va astept sa participati, iar cine doreste sa se inscrie la aceste dezbateri va putea fi publicat, castigand pe deplin acest merit, inclusiv sincera noastra pretuire si admiratie. Aceleasi teme se pot transforma in subiecte de licenta sau dizertatii pe care le vom coordona cu succes.

cu drag,
Sebastian Fitzek 
Gloobä.dä - ischtdäs deidsschä Pordal fir ghrischtlichn Gloohm.