Forumul FCRP

note CN + Note CI (cei care au predat proiectul la examenul de CN)

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline loredana.ivan

• 205
  • An: Profesor
  • Grupa: -
Am atasat aici notele la CN (30% - proiect, 70% examen)
Exista  studenti care au nota la proiect si au absentat la examen. Acestora le ramane nota de la proiect si vin luni in  restanta (reexaminare) - 2 iunie.

Pentru re-reexaminare (vedeti data pe site)  trebuie sa depuna o cerere la secretariat si sa plateasca  taxa. Nu se accepta studenti la re-re fata cerere si chitanta (care arata plata taxei).

Exista si studenti care nu aveau voie sa vina la examen pentru ca nu predasera proiectul. Acestia trebuie sa redea examenul scris - nota obtinuta aici este nula. Deci luni (2 iunie) redati examenul si predati proiectul tiparit.

La CI restanta este luni 2 iunie, dar am afisat aici notele celor care au predat deja lucrarea ( in tabel cu rosu - vezi ultima coloana). O voi actualiza marti, dupa predarea lucrarilor de pe 2 iunie.
Pentru re-reexaminare (vedeti data pe site)  trebuie sa depuneti o cerere la secretariat si sa platiti  taxa. Nu se accepta studenti la re-re fata cerere si chitanta (care arata plata taxei).
Loredana Ivan

Offline Roox

• 4
  • An: I-Zi
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
BunĂŁ ziua!
Numele meu este Becheru Roxana-Mariana Âși nu mĂŁ regĂŁsesc Ăźn lista cu notele la Comunicare Nonverbala. Am realizat proiectul ĂźmpreunĂŁ cu Anoiu Ana-Maria, Bogza Alexandra, BĂŁlÂșanu Sabin Âși Barbu Diana.

VĂŁ multumesc!
« Ultima Modificare: Iunie 01, 2014, 15:10:18 de Roox »

Offline loredana.ivan

• 205
  • An: Profesor
cred ca v-am raspuns pe email