ideea lui David e buna, cu micul amendament ca la petrecerile fcrp nu vin doar utilizatorii acestui forum, ci si prieteni de-ai lor, care n-au nicio obligatie de contribuabil - oamenii vin sa se distreze, sa danseze, sa se imbete, sa sparga chiuvete (no harm intended, it just rhymes
), nu sa-si dea banutii de taxi/happy meal pentru... o cauza in care cred, dar care nici nu-i duce acasa, nici nu le alina stomacul
e o chestiune de prioritati
ca atare, propunerea mea este ca da, sa organizam aceasta petrecere - nu pentru ca are forumul nevoie de bani din buzunare de student si/sau bugetar. ci pentru ca se termina sesiunea de examene
si se impune o mare sesiune de boogie
.
ideea cu urna, de asemenea, mi se pare foarte demna de luat in considerare - este cea mai eleganta varianta de strangere de fonduri fara a obliga pe nimeni sa contribuie explicit. Paula, te sustin, daca esti art director, eu mi-s copywriter, ce Dumnezeu, doar am absolvit o facultate de profil, nu?
si daca iese o "urna fotomodel", impartim banii cu Nonel si ne luam fain-frumos o vacanta in trei, la... Portita, sa ajutam turismul romanesc!
deal? deal. good.
in ceea ce priveste implicarea conducerii, doua idei am de expus:
1. nu, nu suntem þanþoºi si nu, nu ne fãlim ca ce forum independent avem noi, studentii, vai, tu, profule!
frumusetea si
functionalitatea acestui instrument de comunicare
depind de garantarea accesului liber, fara nicio alta forma de constrangere decat cea a bunului simt (vezi Regulamentul
)
2. cine da banu', are si interesu' - logica de manelist, dar totusi logica infailibila!
va intreb pe voi, utilizatori ce-aveti conturi de un an, doi, trei, trei s-oleaca, vi se pare cinstit ca in trei ani, doua luni si fix 15 zile - ca exact atat are forumul acesta azi - toate costurile de mentenanta sa fie suportate de un singur om? [nu-i dati bere, ca-i sofer, da-ti-i frappe! sau bere, cand il vedeti cu bicicleta] si nu din ambitie sau orgoliu de mare nabab, ci din responsabilitatea initiativei asumate si mentinute in stare de functionare optima
no matter what - iaca oportunitate buna sa probam slogane si proverbe din batrani, care tin de
comunitate - vezi "Unde-s multi, puterea creste" sau "Impreuna suntem mai puternici"
pe de alta parte, vizualizati urmatorul scenariu, va rog: ma duc
io, Moderator Global Voievod cu jalba-n protap la contabilitate si zic politicos ca vreau bani. pai pentru ce? pai, pentru forum, ce nu-ntelegi? pai ce, ti-am zis eu sa-ti faci forum? ti-am bugetat eu activitatea asta? ti-am cerut eu sa-mi faci forum, ca ti-l platesc? nuuu.... da', stiti, ma gandeam ca daca tot aveti niste banuti acolo, la jartiera... poate-poate ajutati si-un forum sarman sa capete o gazduire mai de Doamne-ajuta!
deci nu.
zicem saru'mana la facultate ca a avut finetea necesara sa ne considere parteneri pe site-ul oficial comunicare.ro si ne indreptam coloana vertebrala pentru a ramane demni de increderea acordata.
nu?
in vremuri de criza, primul buget care pica e ala de comunicare, deci, haidem, comunicatori, sa gasim solutii!
Licu' - n-am murit, bai!