Salutare,
Mai am nevoie de câțiva respondenți (maxim 20) cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani (nici mai mult, nici mai puțin) care sã participe online la chestionarul pe care l-am elaborat pentru lucrarea de disertație. Mã poate ajuta cineva în acest sens? Tema lucrãrii este Influența internetului asupra comportamentului sexual al tinerilor.
Pentru cei care pot aloca maxim 10 minute din timpul lor completãrii chestionarului, acesta din urmã se regãsește aici:
http://freeonlinesurveys.com/app/rendersurvey.asp?sid=2nuffit0agkb33u61366#.T7qb4dj0SQc.facebookP.S. V-aș ruga sã-mi dați un "reply" în cadrul acestui subiect pentru a confirma participarea la completarea chestionarului. Nu am nevoie de datele personale ale respondenților. Cu alte cuvinte, identitatea voastrã nu va fi dezvãluitã (mie îmi vor apãrea doar rãspunsurile, pe care le voi publica în lucrare în scop informativ).
P.S.1 Rãspunsurile celor care nu se încadreazã în categoria de vârstã menționatã mai sus nu vor fi luate în considerare.
P.S.2 Nu trebuie sã vã faceți cont pe site-ul respectiv. Dupã ce ați rãspuns la ultima întrebare, faceți clic pe butonul "Finish Survey" și puteți închide acea paginã.
Vã mulțumesc anticipat!