Forumul FCRP

Modul psiho pedagogie an2 sem1

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline Raluca Papu

• 6
  • An: II-Zi
  • Grupa: 1
  • Sectiune/Master: Psihologie
Modul psiho pedagogie an2 sem1
« : Februarie 25, 2012, 14:11:28 »
Cand putem da examenul de la pedagogie din anul 2 sem 1?
Si cum putem face ca  noi, cei de la psihologie sa fim la curent cu ce se intampla cua cest modul? Ca noi nici examenul, nici sala , nici nimic nu am stiut  in acest an.

Propun sa se posteze mereu informatii aici de la cei care stiu, sau chiar domnii profesori, sau sa ni se dea un mail la seful de an sau pe grupul de yahoo.
Let it flow

Offline aiirish

• 818
  • ImperfecĂľiune.
  • An: III-Zi
  • Grupa: 10
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Re: Modul psiho pedagogie an2 sem1
« Raspuns #1 : Februarie 25, 2012, 18:22:50 »
Cred ca cel mai util ar fi sa formati un grup yahoo al celor care sunteti anul doi la modul. Asa avem noi (cei de la master an 1) un grup yahoo de pe cand eram anul al doilea si era greu sa comunicam intre noi, fiind de la facultati diferite.
am mai intermediat eu informatii aici, cat am avut acces la ele. Acum nu mai stiu date despre examene de la alti ani. De obicei se anunta la avizier (inclusiv la avizier FCRP), deci poti incepe prin a verifica acolo informatiile astea ;) desi cred ca examenul a fost demult, s-a terminat sesiunea.
Si poti tine legatura cu profesorul cu care ai materia (apropo, mi se pare o pretentie cam mare sa vrei sa vina profesorul sa iti posteze pe forum data, ora si sala examenului - maaaaai ales ca este vorba despre profesori de la alte facult sau prof colaboratori, care nu sunt familiarizati cu forumul - daca mergeai la cursuri, fara suparare, stiai informatiile astea) sau poti tine legatura cu niste colegi despre care stii ca merg regulat la ore.

sporuri!:)