Forumul FCRP

Întrebarea întârziatului rãtãcit

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline Clockwork orange

• 106
    • ArsUrbis
  • An: I-Zi
  • Grupa: 3
  • Sectiune/Master: --
Întrebarea întârziatului rãtãcit
« : Iunie 19, 2011, 17:40:31 »
 Salutare tuturor!  La modulul psihopedagogic ne puteam înscrie doar din anul I, nu-i așa? Eu din pãcate nu am fost la curent cu existența acestui curs, sau mai bine zis nu i-am acordat atenția necesarã..așa cã mã întreb acum, se mai pot face înscrieri si din anul 2?

Dacã ușile percepției ar fi curațate, totul ar apãrea omului așa cum este, infinit. - William Blake -

Offline aiirish

• 818
  • Imperfecþiune.
  • An: III-Zi
  • Grupa: 10
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Re: Întrebarea întârziatului rãtãcit
« Raspuns #1 : Iunie 19, 2011, 18:00:14 »
salut!

da, poti sa te inscrii din anul al doilea si sa recuperezi anul intai in paralel cu anul al doilea.
problema este ca, dupa noua lege a educatiei, modulul psihopedagogic va fi desfiintat de la anul.. adica vor termina cei care au inceput de anul asta inclusiv si.. cam gata. sfatul meu este sa mergi pana la finalizarea anului universitar la secretariatul de la Stiinte Politice (Povernei, etajul al doilea, pe holul de vizavi de holul unde este casieria - adica la dreapta, cum ai urcat scarile). intrebi acolo de prof Doina-Olga Stefanescu sau vorbesti cu secretarele despre cum si ce trebuie sa faci ca sa te inscrii (mai bine intrebi de prof Stefanescu, as zice eu). in principiu trebuie sa completezi o cerere, nu e ceva complicat, dar mai bine sa o faci acum, anul asta universitar, ca sa nu ai surprize ca nu mai poti face asta la anul, desi practic tu apartii de generatia care a inceput anul asta modulul.

spor!

Offline Clockwork orange

• 106
    • ArsUrbis
« Raspuns #2 : Iunie 22, 2011, 22:33:23 »
Ah...urata vestea desfintarii, dar multumesc mult de sfat!
Dacã ușile percepției ar fi curațate, totul ar apãrea omului așa cum este, infinit. - William Blake -

Offline aiirish

• 818
  • Imperfecþiune.
« Raspuns #3 : Iunie 24, 2011, 00:16:38 »
ps: un "amanunt" de care tocmai mi-am dat seama :)): daca te hotarasti sa mergi la secretariat la Politice pt inscriere la modul, nu te duce mai devreme de 27-28 iunie... in perioada asta e aglomeratie cu licentele si sunt cozi maaari la secretariat (pt luat adeverinte, lasat adeverinte etc). ori ii poti scrie un mail prof Doina Stefanescu: doina_st (at) yahoo punct com (inlocuiti (at) cu @ si punct cu .).

« Ultima Modificare: Iunie 24, 2011, 00:19:13 de aiirish »

Offline andrusk82

• 20
  • waiting...
  • An: II-Zi
  • Grupa: 2
« Raspuns #4 : Iunie 24, 2011, 14:55:15 »
salut! i-am dat si eu mail doamnei Olga intrucat eram si eu interesata de acest modul si mi-a raspuns ca nu se mai poate face.Ori il faci de la inceput, adica din primul an universitar semestrul 1, ori la master.:(
Iubeste geniul, admira frumosul si nu accepta decat adevarul!

Offline Clockwork orange

• 106
    • ArsUrbis
« Raspuns #5 : Iunie 28, 2011, 01:16:45 »
Am realizat si eu asta intre timp, si ma oftic un strop...:-w..mi-ar fi placut sa lucrez si pe partea de psiho-pedagogie..

Offline Gabyx

• 53
  • Grupa: -
« Raspuns #6 : Iulie 21, 2011, 09:57:04 »
am si eu o nelamurire, acum am intrat in anul I, ma pot inscrie la modulul psihopedagogic? (citeam pe aici ca se vorbea de o desfiintare  posibil sa nu fi inteles eu bine)

Offline aiirish

• 818
  • Imperfecþiune.
« Raspuns #7 : Iulie 23, 2011, 10:24:01 »
eu stiu ca, dupa noua lege a invatamantului, de anul acesta nu se mai organizeaza modul psihopedagogic (adica termina cei care au inceput anul trecut, ultima generatie si apoi.. gata). asta am aflat undeva prin primavara, cel mai sigur este insa ca in toamna sa mergi sa intrebi la secretariatul de la Stiinte Politice (ei organizeaza modulul) si sa afli o informatie mai proaspata in acest sens.  :agree:

Offline distinctflow

• 7
    • Florarie online
  • Grupa: -
« Raspuns #8 : Decembrie 13, 2012, 15:15:19 »
As vrea sa stiu daca cursurile de pedagogie se pot incepe de pe sem 2 sau direct din anul 2?