Forumul FCRP

Burse master in primul an?

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline Dumitiu Bianca

• 1
  • An: I-Master
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Burse master in primul an?
« : Iulie 04, 2010, 01:53:52 »
Buna,
Tocmai am terminat fjsc-ul si m-am gandit sa ma mut la voi. Insa intentionez sa prind o bursa erasmus pentru Belgia sau Spania. Imi poate spune cineva daca e posibil acest lucru? si in ce conditii? pe ce criterii? nu vreau sa-mi recomandati alte site-uri. POATE  a fost cineva si-mi povesteste din experienta sa.

Si a doua intrebare? snspa-ul ofera camin? si daca da, care sunt caminele si in ce conditii se ofera?

va multumesc frumos!
cu respect,
Bianca

Offline madyiulia

• 50
  • An: Absolvent2008
  • Sectiune/Master: --
Re: Burse master in primul an?
« Raspuns #1 : Iulie 07, 2010, 18:02:35 »
Sunt curioasa de ce vrei sa te muti la FCRP? Eu am terminat si as vrea sa fac un master la FJSC.
Am un prieten care a facut masterul si a fost plecat cu bursa Erasmus anul trecut, pot sa il intreb mai multe detalii, daca vrei. Despre camine trebuie sa mai intrebi sau sa cauti pe forum.

Succes!

Offline ancu

• 30
  • An: I-Master
  • Sectiune/Master: MP
Re: Burse master in primul an?
« Raspuns #2 : Septembrie 07, 2010, 22:00:23 »
Eu am fost plecata cu Erasmus in Spania, timp de un an de zile..NU RECOMAND NIMANUI SA PLECE CU ERASMUS IN CADRUL FCRP...nu in spania cel putin...nu exista cursuri care sa poata fi echivalate, e un haos total, nimeni nici in tara nici acolo care sa te indrume. eu iti sugerez sa nu aplici pentru Spania...succes