Forumul FCRP

Avem nevoie de moderatori

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline ÂȘumilicĂŁ

• 1.107
  • An: Absolvent2008
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Avem nevoie de moderatori
« : Iulie 16, 2009, 23:07:40 »
Stiu sigur ca in aria Despre Admitere e nevoie de un moderator. Catalin e prins in alte treburi si-n plus nu strica niciodata mai multi moderatori care-si fac bine treaba si care pot comunica intre ei. Asa ca, cei doritori, lasati un mesaj aici. Atentie: inhamati-va la o astfel de responsabilitate doar daca doriti sa moderati si la anul, pe vremea asta. Stiu ca actiunea asta e cam intarziata, avand in vedere ca tocmai ce s-a terminat procesul de admitere, dar niciodata nu-i prea tarziu pentru schimbari.

Avem nevoie de un moderator care sa aiba timpul (nu intr-o zi, doamne fereste) sa faca urmatoarele:
- sa creeze un topic in care sa centralizeze intrebarile si raspunsurile pentru intrebarile care tot fac subiectul atator topic-uri redundante (FAQ); la fiecare intrebare un raspuns scurt plus n link-uri catre mesaje;
- sa contopeasca sau separe topic-urile, in functie de subiectul discutat. De exemplu daca intr-un topic a inceput la un moment dat se discute despre un alt subiect sa ia postarile despre subiectul respectiv si sa faca un topic separat, cu un titlu specific;
- sa stearga topic-urile doar in momentul in care este sigur ca post-urile din el nu aduc nicio plus valoare forumului si nicio informatie specifica;
- sa aiba grija de buna desfasurare a ariei si sa se asigure ca regulamentul nu este incalcat prea flagrant;
- sa aiba rabdarea ca atunci cand sterge un topic sa trimita un PM initiatorului (in cazul in care acesta este nou pe forum) si sa explice de ce si unde poate gasi informatia cautata (sau ce trebuie sa faca, gen sa caute dupa cuvintele x y z)

---------------------------------------------

Acum intrebarea este daca simtiti nevoia unor moderatori in plus si pe alte arii? Vreti sa fie informatia organizata altfel etc.? Va puteti da cu parerea pe acest topic, voi incerca sa tin cont.

Perioada de liniste care vine odata cu vacanta este buna pentru o restructurare a informatiilor de pe forum, asa ca si moderatorii actuali sunt rugati sa faca o revizie in ariile in care sunt si sa solicite daca e nevoie crearea unora noi etc.

"Astazi, daca nu esti confuz, inseamna ca nu gandesti clar.."
U. Peter

Offline Magda RĂąÂșnoveanu

• 1.298
  • Change you passion for glory!
    • Aripi Romanesti
  • An: I-Master
  • Sectiune/Master: MBMCC
Re: Avem nevoie de moderatori
« Raspuns #1 : Iulie 17, 2009, 17:26:49 »
topicul acesta vine la fix.
Personal, am observat multe probleme nu doar pe "admitere", ci si pe Fun Area. SI ACOLO este nevoie de inca un moderator( cel putin). In ultima vreme, multe jigniri la adresa catorva persoane nu au fost moderate. butonul "report to moderator" nu mi-a fost de folos...
Dat fiind ca am interactionat cu muuulti candidatii in ultima vreme si in plus forumul acesta are o insemnatate aparte pentru mine, poti sa contezi Shumi pe sprijinul meu( asta bineinteles daca nu s-au anuntat alti "responsabili" curajosi prin intermediul PM-ului).  :d
« Ultima Modificare: Iulie 17, 2009, 17:29:26 de go_me_21 »
Only as high as I reach can I grow, only as far as I seek can I go, only as deep as I look can I see, only as much as I dream can I be

www.aripiromanesti.ro

Offline Pinky

• 216
  • An: III-Zi
  • Grupa: 10
« Raspuns #2 : Iulie 17, 2009, 18:24:59 »
As dori si eu, daca se mai poate (mai este valabila"oferta") sa fiu moderator pe acest forum. :)

Offline ioana.moon

• 116
  • An: III-Zi
  • Grupa: 7
« Raspuns #3 : Iulie 17, 2009, 18:40:39 »
Daca mai e valabil anuntul, puteti conta si pe mine.

Offline Ionut2k

• 2.078
  • Codito, ergo sum - I (write)code, therefore I am.
    • Zeul
  • An: Absolvent2010
  • Grupa: 1
  • Sectiune/Master: Publicitate
« Raspuns #4 : Iulie 17, 2009, 19:34:03 »
In ultima vreme, multe jigniri la adresa catorva persoane nu au fost moderate. butonul "report to moderator" nu mi-a fost de folos...

nu stiu ce jigniri crezi ca au ramas nepedepsite. exista avertizarile pe care le dam celor ce incalca regulamentul sau sunt raportati. in ultima luna am avertizat 2 persoane. totusi, butonul de raporteaza ori e stricat, ori rezolva shumi/licu problemele pana le vad eu. una singura am primit de nu stiu cate luni de zile...
:omg::omg::omg::omg::omg:

Offline Licurici

• 877
  • un pitic, doi pitici... Licurici!
  • An: Absolvent2008
  • Sectiune/Master: MCCO
« Raspuns #5 : Iulie 18, 2009, 01:33:32 »
rezolvĂŁ shumi/licu problemele pĂąnĂŁ le vezi tu :proud: :hug:
Domnule doctor, am o problema: sunt confuz. Sau nu.