Forumul FCRP

FCRP - ANUL I

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline ªumilicã

• 1.107
  • An: Absolvent2008
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
FCRP - ANUL I
« : Octombrie 04, 2006, 22:45:07 »
Dragi colegi care tocmai aþi trecut anul I,

La vremuri noi avem forumuri vechi. Aria FCRP - ANUL I acum vã aparþine în totalitate ºi o sã vedeþi cum o sã simþiþi nevoia folosirii ei în timpul ambelor semestre din acest prim an de studiu. Desigur ºi în celelalte arii puteþi colinda în voie, de aceea:

Dragi colegi,

La vremuri noi, decizii perpetue: va propun sã propuneþi structura noua a forumului. Vreþi ca informatiile generale ºi informatiile de ultimã orã sã fie aceleaºi pentru ambii ani sau vreþi ca fiecare an sã aibã informaþiile lui?
Vreþi sã fie o arie dedicatã complet Anului I si alta complet Anului II (fiecare arie sã aibã structura intregului forum pe care o vedeþi acum pe pagina principala?) sau vreþi sã fim mai uniþi, sã avem ariile comune în afara de cele pentru materii-resurse pentru fiecare materie în parte?

Aria anului II pentru discuþii despre materii ºi resurse va fi deschisã când voi afla ºi eu structura anului nostru unviersitar.

De asemenea propuneri pentru arii noi/structuri noi sunt binevenite spre a fi analizate.

"Astazi, daca nu esti confuz, inseamna ca nu gandesti clar.."
U. Peter

Offline BLaCkWid0

• 1.904
  • I lern lots at skool!
    • Adevaratul blog de relatii publice
  • An: Absolvent2009
  • Grupa: 2
Raspuns: FCRP - ANUL I
« Raspuns #1 : Octombrie 04, 2006, 23:00:05 »
Eu propun sa pastram totusi si o arie comuna, sa fim si uniti cum spui tu Shumi, in primul rand pentru ca ne legaa aceeasi facultate si in al doilea rand pentru ca este evident ca vom avea nevoie de voi, ce mai mari, in varii situatii, si cine stie, poate si voi de noi  :d. Asa ca, este foarte posibil sa dati uitarii "Anul I", dar pe la informatii veti trece cu siguranta, si foarte posibil sa dati de noi astia mai mici si mai rai care va vom stresa cu intrebari  :w00t: .

Din punctul meu de vedere structura forumului este buna...adica nu te incurci prin el, gasesti mereu acel "ceva" pe care il cauti, deci euzic ca e ok sa ramana asa. Desigur ca orice modificari, atata timp cat sunt spre mai bine, sunt bine venite.

Daca e nevoie de moderatori, stii unde ma gasesti  :d (desi din pacate numarul populatiei care misuna pe aici nu este prea mare... e clar ca trebuie sa facem reclama serioasa forumului!  :w00t: ).
Immerse your soul in love

Offline nastase_oana-raluca

• 363
  • Sunt ceva ce tu n-ai sa stii niciodata!
    • My Blog
« Raspuns #2 : Octombrie 05, 2006, 00:28:29 »
Da, e ok sa avem o arie comuna, dar nu cea de informatii generale sau de ultima ora pt o sa ne incurcam in justificari si autoprezantari si o sa eclipsam insasi mesajul pe care vrem sa-l transmitem..poate poti shumi sa adaugi o noua arie, separata de cele existente pana acum...Sper ca  noua structura bipolara sa nu fie foarte incurcata..dar ma bazez pe aptitudinea ta, de care ai dat dovada deja in multe randuri, de a  construi un forum inteligibil si usor de accesat!!  :primu:

Offline azale_amira

• 136
  • A moment's insight is worth a life's experience
« Raspuns #3 : Octombrie 05, 2006, 20:19:55 »
Cred ca la intrebarea asta cei mai "in masura"sa raspunda sunt cei din anul II...pana la urma,noi cei din anul I am cam dat buzna,un pic,nu mult 8-) Oricum ideea e sa "comunicam",dar totodata e bine sa nu se faca vreo confuzie...si ca advice...ar trebui facut un topic special pt liga studentilor,chiar daca opiniile sunt pro/contra
Ideas are like rabbits. You take a couple and learn how to handle them, and pretty soon you have a dozen:)))

Offline Licurici

• 877
  • un pitic, doi pitici... Licurici!
  • Sectiune/Master: MCCO
« Raspuns #4 : Octombrie 05, 2006, 21:12:14 »
va fi si unul dedicat ligii, ai cuvantul reprezentantului de facultate  :harhar: dar trebuie sa mai asteptati numai putin  8-)
Domnule doctor, am o problema: sunt confuz. Sau nu.

Offline BLaCkWid0

• 1.904
  • I lern lots at skool!
    • Adevaratul blog de relatii publice
  • An: Absolvent2009
« Raspuns #5 : Octombrie 05, 2006, 22:34:37 »
Amira imi pare rau dar simt ca trebuie sa te contrazic  :d. Nu cred ca cei de anul doi sunt mai in masura decat noi sa raspunda intrebarii puse de Shumi. La urma urmei forumul este dedicat tuturor studentilor facultatii, nu? Si trebuie sa facem in asa fel incat toti sa ne simtim aici in largul nostru...sa ne avem ca fratii  :d  :pup:  :hug:  :pup:
Immerse your soul in love

Offline ªumilicã

• 1.107
« Raspuns #6 : Octombrie 05, 2006, 22:51:29 »
Cred ca la intrebarea asta cei mai "in masura"sa raspunda sunt cei din anul II...pana la urma,noi cei din anul I am cam dat buzna,un pic,nu mult 8-) Oricum ideea e sa "comunicam",dar totodata e bine sa nu se faca vreo confuzie...si ca advice...ar trebui facut un topic special pt liga studentilor,chiar daca opiniile sunt pro/contra

Cum sã daþi buzna? :w00t: Noi v-am invitat în cadrul acestui forum ºi în nici un caz sã nu vã simþiþi în plus. Nu e ca ºi cum un soþ/o soþie intrã în familia celuilalt, e mai mult, e ca ºi cum te naºti în aceastã familie, pentru cã... cele „9 luni” pânã la naºterea voastrã le-aþi petrecut în pântecele ariei Admitere 2006 :w00t: iar acum sunteþi oameni cu drepturi ºi obligaþii ºi trebuie sã vi le asumaþi.

Vãd cã interesul pentru Liga Studenþilor este destul de mare, aºa cã nu va fi un topic ci o arie, dar asta rãmâne de discutat cu preºedintele ligii. Staþi liniºtiþi, cu timpul se clarificã totul... chiar nu ar fi fun sã fie chiar totul clar, nu-i aºa?

ÃŽn ceea ce priveºte subiectul discutat pe topicul asta (mã faceþi sã fiu offtopic  -_- ) voi analiza propunerile voastre cât ºi instinctul meu, precum ºi simþul de organizare al licuriciului, aºtept sã veniþi cu propuneri... mâine se afiºeazã orarul nostru, cei de anul II, mai aveþi timp  :arigato:

« Ultima Modificare: Octombrie 06, 2006, 00:46:21 de Shumilica »

U. Peter

Offline dianadr

• 294
  • "sic transit gloria mundi"
« Raspuns #7 : Octombrie 06, 2006, 18:44:13 »
Schumi eu vreau  o casuta si pentru IDD ...
Diana

Offline ªumilicã

• 1.107
« Raspuns #8 : Octombrie 06, 2006, 18:47:19 »
Ca sã vorbeºti singurã? :w00t:
Ok, sã vãd... cred ca o pun un subforum pe FCRP Informatii Generale, dar de test. Faza e ca cei de la ID au forumuri separate pentru fiecare materie în cadrul campusului virtual. În fine, aratã de parcã le-aº fi scris eu de mânã, dar ele existã ºi de aceea nu o sã prea vezi studenþi la ID care vor intra pe acest forum.

U. Peter

Offline dianadr

• 294
  • "sic transit gloria mundi"
« Raspuns #9 : Octombrie 06, 2006, 18:50:18 »
pai ma transfer eu la IDD si o sa fac reclama, sau campanie de comunicare, sau lobby sau orice altceva :)
Diana

Offline bromhexin

• 187
  • An: III-ID
« Raspuns #10 : Decembrie 22, 2006, 11:38:39 »
Ca sã vorbeºti singurã? :w00t:
nu o sã prea vezi studenþi la ID care vor intra pe acest forum.

e, iaca, o sã te contrazic. în timp...

Offline bromhexin

• 187
  • An: III-ID
« Raspuns #11 : Decembrie 22, 2006, 12:03:40 »
a, ºi încã ceva. cei de la id nu cred ºtiu de existenþa acestui forum. altfel, s-ar putea ca, aici,  numãrul lor sã fie mai mare decât al celor de la zi. din simplu motiv cã, cei mai mulþi dintre ei, lucreazã ºi, în general, stau toatã ziua în faþa unui calculator. cum e ºi cazul meu.

Offline ariadna

• 2.052
  • Always remember you're unique. Just like everyone
    • http://ariadnatica.wordpress.com/
  • An: I-Master
« Raspuns #12 : Decembrie 22, 2006, 12:06:58 »
Stai linistit, e si cazul unora de la Zi, care considera forumul o binecuvantare ce ofera posibilitatea de a lucra si de a fi la curent cu stirile de la birou :primu: :pup: :yeah:
« Ultima Modificare: Decembrie 22, 2006, 15:51:57 de Licurici »

Offline ªumilicã

• 1.107
« Raspuns #13 : Decembrie 22, 2006, 16:10:31 »
Bromhexin:
Păi dacă crezi binevenită o arie pentru ID atunci o vom face, dar trebuie ca cineva de la ID să se ocupe cu promovarea ei pentru că eu, din păcate, nu am tangenţă cu aceştia şi nici nu ştiu cum aş avea. Ai putea să-mi spui, pentru început, în ce săli de curs aveţi voi orele pentru a putea lipi nişte afişe pe ele (oricum majoritatea de la ID nu vine nici la cursuri din câte am înţeles, astfel cum am putea să le facem cunoscută prezenţa acestui forum? Dacă ai idei, afişează-le :d ).
Ar mai fi o problemă: structurarea ariei ID. Tot pe ani, cum este la zi, sau o arie ID cu un forum cu informaţii generale şi alta de ultimă oră ar fi suficiente? Punem şi materiile?
Oricum dacă ai idee cum să facem vizibil acest forum în rândul stundeţilor de la ID atunci vom găsi sigur o soluţie şi pentru structurarea ariei. De exemplu, tu cum ai auzit de el? :w00t:

U. Peter

« Raspuns #14 : Decembrie 22, 2006, 16:27:39 »
Eu sunt anul I la ID si as putea sa fac si eu intr`o mare (sau mica ) parte...acest forum cunoscut... :d....ne`ar fi si noua de folos o mica particica din acest forum...