Forumul FCRP

program master ID

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline mihaela_mru

• 11
  • An: II-ID
  • Grupa: -
program master ID
« : Noiembrie 01, 2007, 16:22:15 »
Buna,

sunt anul I ID master MRU si sunt complet debusolata. am vazut ca s-a afisat programul/cursurile pentru id si nu inteleg nimic.

ce inseamna tutoriat? este prezenta obligatorie? conteaza participarea pentru examene? ce se discuta la tutoriat?
am inteles ca se fac cursuri de sinteza. tutoriatele se tin si inainte de cursuri sau cum?
cam cum sta treaba in general?
va rog sa imi raspundeti si mie.
miha

Offline ariadna

• 2.052
  • Always remember you're unique. Just like everyone
    • http://ariadnatica.wordpress.com/
  • An: I-Master
Raspuns: program master ID
« Raspuns #1 : Noiembrie 01, 2007, 19:24:08 »
Chill!
Tutoriatele nu sunt obligatorii, nu conteaza pt intrarea in examen. Orele afisate pt tutoriate sunt orele in care il gasesti pe profesor in sala afisata, unde poti  merge daca ai anumite nelamuriri. Un fel de meditatie.

« Raspuns #2 : Noiembrie 12, 2007, 12:35:46 »
Buna! Si eu sunt la acest master si nu stiu de unde pot afla mai multe informatii referitoare la orar, examene, etc..!!! :confuz:

Offline mihaela_mru

• 11
« Raspuns #3 : Noiembrie 12, 2007, 12:54:54 »
Buna,
ma bucur ca in sfarsit mai e cineva la MRU. pot sa iti spun ce am aflat pana acum.
Am avut un curs de sinteza la Comunicare manageriala si relatii publice pe 3 nov. Restul cursurilor de sinteza vor fi programate sambata sau duminica pana la vacanta de iarna. Tutoriatele sunt afisate pe site-ul facultatii www.comunicare.ro. acestea am inteles ca nu sunt obligatorii si ca putem merge daca avem nelamuriri cu privire la materie. Secretara de la ID mi-a zis ca daca vrem sa mergem tre sa mergem pregatiti adica sa citim ceva. Eu inca nu am ajuns la tutoriate, intrucat normal ar fi sa mergem doar la comunicare manageriala ca doar am facut curs. De ce sa merg la celelalte daca nu stiu nici despre ce e vorba. daca vrei sa tinem legatura uite o adresa de mail: bibicatsonly (at) yahoo punct com (inlocuiti (at) cu @ si punct cu .)

« Raspuns #4 : Noiembrie 12, 2007, 13:51:43 »
Multumesc pentru raspuns!
Am intrat pe site dar nu pot sa ma autentific in campus...Stii cumva cum aflu parola?
De examene stii ceva?

Offline mihaela_mru

• 11
« Raspuns #5 : Noiembrie 12, 2007, 13:55:18 »
asta chiar nu stiu. am incercat si eu sa intru si nu am putut

« Raspuns #6 : Noiembrie 12, 2007, 14:19:09 »
Ciudat ca nu putem intra pe forum, nici site-ul nu este actualizat cu informatii noi despre cursuri, examene, etc...!

« Raspuns #7 : Noiembrie 16, 2007, 11:28:04 »
stie cineva daca sunt obligatorii cursurile de sinteza?

Offline ariadna

• 2.052
  • Always remember you're unique. Just like everyone
    • http://ariadnatica.wordpress.com/
  • An: I-Master
« Raspuns #8 : Noiembrie 16, 2007, 13:02:20 »
Nu, la ID cursurile sinteza nu sunt obligatorii

« Raspuns #9 : Noiembrie 17, 2007, 22:46:08 »
am vazut in brosura de la secretariat ca unul dintre examene se da on-line. cum vine asta, tb sa completezi un chestionar si sa il trimiti sau cum? si nu am inteles nici ce inseamna sansa 1 si sansa 2...

ms pt raspuns, ariadna

Offline doina

• 69
  • cine-i mai frumos ca mine?
  • An: Absolvent2008
« Raspuns #10 : Noiembrie 18, 2007, 01:26:22 »
vrea sa insemne ca examenul va fi pe calculator, intr-o sala, la facultate.
la id, ai posibilitatea sa dai examenul de doua ori; in cazul in care nu iei nota de trecere sau nu reusesti sa ajungi la sansa 1, ai posibilitatea de a mai da inca o data examenul, la sansa a doua, fara a plati nimic in plus. Deasemenea, te poti duce la ambele sanse (examane), iar in catalog se va trece nota ca mai mare  :agree:

Raspuns: SESIUNE
« Raspuns #11 : Noiembrie 22, 2007, 14:09:21 »
Apropos, stie cineva cand incepe sesiunea?Si cate examene sunt?

liviutzu

« Raspuns #12 : Noiembrie 22, 2007, 15:20:44 »
ce inseamna master ? ce inseamna curs ?!? ?!

probabil numarul examenelor este undeva prin preajma numarului disciplinelor studiate. asa banuiesc. dar va trebui sa deschidem un thread cu poll in legatura cu asta.

ionutz.

« Raspuns #13 : Decembrie 04, 2007, 15:33:44 »

Multumesc pentru raspuns!
Am intrat pe site dar nu pot sa ma autentific in campus...Stii cumva cum aflu parola?
De examene stii ceva?

parola se poate afla prin introducerea cnp-ului la "aflare parola"
mirela dragota
MRU AN II

« Raspuns #14 : Decembrie 04, 2007, 20:09:19 »
Studentii anului II ID de la Masterat Facultatea de Relatii Publice si Comunicare sunt anuntati ca pe data de 08.12.2007 avem cursul "Gestionarea crizelor de imagine". Nu s-a afisat din pacate si ora pe site, asa ca ramane sa ne interesam la secretariat.  :agree: