Forumul FCRP

temedizertatie

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline cristynuk_10

• 2
  • An: Absolvent2009
  • Grupa: 4
  • Sectiune/Master: MAV
temedizertatie
« : August 08, 2012, 14:57:17 »
bun gasit,tuturor!am terminat  masterul in 2010 si as vrea ca  in februarie 2013 sa imi sustin dizertatia.aveti idee daca e  posibil sa imi aleg in septembrie tema?

Re: temedizertatie
« Raspuns #1 : Noiembrie 01, 2012, 23:02:49 »
ai vreo lista cu teme? eu sunt in cautarea temelor si nu gasesc lista aia publicata pe site, sunt fara idei total  :(

Offline cristynuk_10

• 2
  • An: Absolvent2009
  • Grupa: 4
  • Sectiune/Master: MAV
« Raspuns #2 : Ianuarie 12, 2013, 15:53:38 »
am ratat si sesiunea februarie 2013. nu am nicio lista doar aceea care e postata aici, pe forum.sper ca ai reusit sa te edifici pana acum. bafta!

Offline amormocea

• 1
  • An: II-MasterID
  • Grupa: 2
  • Sectiune/Master: CMRU
« Raspuns #3 : Ianuarie 28, 2013, 21:36:11 »
salut...eu incerc din rasputeri sa nu ratez sesiunea asta...am lucrarea gata, am transmis-o pe mail profesoarei, am venit azi in Bucuresti si nu dau de ea...este vorba de dna Novac Carmen.....are cineva idee de un numar de telefon?...am nevoie sa mi transmita acordul si nota pentru disertatie, sa imi pot inregistra lucrarea....

Va rog mult, daca stiti pe cineva care ma poate ajuta!

Mersi anticipat!

Iulia

Offline Adelinne

• 5
  • An: -
  • Grupa: -
« Raspuns #4 : Septembrie 28, 2013, 14:52:16 »
Buna fetelor,

Nici eu nu am dat dizertatia, am sperante pentru feb 2014, am absolvit promotia 2008-2010. Poate cineva sa dea un indiciu despre teme, contacte, profesori, adrese de email? Va rog, cine a  dat dizertatia deja, orice info e de mare ajutor!

Multam'!

Offline Elena Cojocariu

• 1
  • An: II-MasterID
  • Grupa: 1
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
« Raspuns #5 : Octombrie 18, 2013, 17:52:40 »
Buna,
As dori si eu lista cu temele pentru disertatie MCRP ID sesiunea februarie 2014 va rog mult de tot, eu am ramas fara cont si am apucat sa salvez documentul.

Offline Silvi@

• 1
Re: teme dizertatie
« Raspuns #6 : Octombrie 30, 2013, 12:31:27 »
Salutare,

Ma confrunt cu aceeasi situatie, datele de logare pentru intranet nu mai sunt valabile si nu pot accesa temele pentru disertatie. Am trimis deja cateva mailuri unor profesori dar tema aleasa de mine nu s-a potrivit cu cerintele dansilor, asa ca am ratat sesiunea din februarie. Asadar ii rog pe cei care au in continuarea acces pe intranet sa ne ajute cu un copy paste  :help:

Multumesc,
Silvi@

Offline Masterand

• 1
« Raspuns #7 : Februarie 12, 2014, 22:13:38 »
Buna,

In atasament gasiti temele de disertatie grupate pe discipline si profesori

Multa bafta!