Forumul FCRP

power point curs 1+Anunt+tema

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline loredana.ivan

  • ******
  • 205
  • An: Profesor
  • Grupa: -
power point curs 1+Anunt+tema
« : Martie 01, 2013, 09:23:43 »
Am atasat power pointul cursului 1 - Domeniul si specificul psihologiei sociale

Anunt!
La acest  curs, seminariile le facem impreuna (cu ambele grupe) de la 12 la 14, la fiecare doua saptamani. Cititi atent syllabusul pentru a vedea modalitatea de evaluare si cerintele de prezenta. Rezolvati temele specifice pentru  fiecare intalnire de seminar (sunt doar 7 seminarii deci  aveti grija sa  punctati in cadrul lor)

Atentie!! Cursul este saptamanal intre 10-12, joi!!!!

Pentru seminarul 2 (joi 14 martie, ambele grupe) aveti urmatoarea tema
Din lucrarea: Sege Ciccotti (2007). 150 de experimente in psihologie pentru cunoasterea celuilalt. Iasi: Polirom, fiecare student va selecta  un experiment si il va prezenta in maniera proprie (cred ca nu este nevoie de power point). Aveti insa grija sa nu alegeti acelasi experiment cu un alt coleg.
Cartea este frumoasa, sigur va va atrage, experimentele prezentate scurt si concis:)

De asemenea, pentru aceasta intalnire  stabiliti care vor fi echipele pentru proiectul final si (dupa parcurgerea syllabusului) ganditi-va, eventual, spre ce teme vreti sa va indreptati pentru proiectul final de grup. Proiectul de grup seamna ca structura cu ce ati avut anul tercut...trebuie sa realizati un mini-experiment pe o tema de psihologie sociala. Voi sugera si eu niste teme in curand dar puteti avea si voi  propuneri.

Loredana Ivan