In prima saptamana v-am vorbit despre varstnici si noile tehnologii.
Mi-am bazat expunerea pe un material redactat in colaborare pe care il gasiti aici
http://journalofcommunication.ro/archive2/032/32/fernandez-ardevol_ivan.pdfEste bibliografia obligatorie pentru aceasta prima intalnire
De asemenea, pentru primul assignmet (cititi syllabusul pentru a vedea cate astfel de teme sunt obligatorii si ce punctaj au ele) am distribuit fiecarui student 2 chestionare (de acelasi tip). El se gaseste si in atasament. Aveati ca tema sa le aplicati, individual, pe doua persoane cu varsta mai mare sau egala cu 55 de ani, jucand rolul de operator de teren
Assigment-ul consta in aducerea celor doua chestionare si a unei pagini (unii au scris 2 pagini - e ok) cu comentarii ale participantilor referitoare la chestionar, eventual ale voastre referitoare la experienta in sine.
Data predarii acestui assignment pentru studentii de la ambele grupe (publicitate si comunicare) este saptamana viitoare 30 octombrie (la curs sau seminar). Le puteti preda si prin reprezentanti
Nu se admit intarzieri pentru niciuna dintre teme (assignments). Orice intarziere - studentul pierde dreptul de a preda tema respectiva
Loredana Ivan