Forumul FCRP

modele licenta in vederea celor care sustin licenta in 2015

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline loredana.ivan

• 205
  • An: Profesor
  • Grupa: -
Studentii care colaboreaza cu mine la licenta trebuie sa lucreze dupa sistemul de redactare Autor, an, adica APA (vezi regulile de redactare ale licentei pe pe site-ul facultatii si mesajul anterior  postat aici).
Am  promis modele de licenta
la adresa
http://munin.uit.no/bitstream/handle/10037/3697/thesis.pdf?sequence=1
gasiti un model al unei lucrari de absolvire la o Universitate (absolut necunoscuta mie) din Norvergia. Cred  ca exemplul ales arata ca standardele sunt peste tot aceleasi, indiferent de renumele universitatii.
In cel de al doilea exemplu, am atasat o lucrare de disertatie (care are insa aceleasi standarde ca si una de licenta)
In cel de al treilea exemplu, este o lucrare  de licenta din zona "comunicare interpersonala"
Sper sa va ajute sa fiti mai atenti in textele pe care le elaborati.
Modele de cercetari pentru licenta gasiti in
Ivan, L. si Duduciuc, A. (2012). Comunicare nonverbala si constructii sociale. Bucuresti: Tritonic. Am publicat in aceasta carte, in unele dintre capitole (o sa identificati usor care anume), cercetari exemplare conduse, la licenta, de catre studentii nostri, in domeniul comunicarii interpersonale si nonverbale.
Sunt modele excelente pentru cei care nu stiu cum sa faca o cercetare pentru licenta folosind metoda interviului, anchetei pe baza de chestionar, observatiei, analizei continutului comunicarii. Sunt modele care au obtinut nota maxima.
« Ultima Modificare: Octombrie 28, 2014, 11:30:34 de loredana.ivan »