Forumul FCRP

Acord de Īnregistrare

Acest forum este special conceput pentru a satisface nevoile de comunicare ale STUDENTILOR de la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, David Ogilvy, din cadrul SNSPA.

De asemenea, orice PROFESOR din cadrul S.N.S.P.A este bine-venit in cadrul acestui forum si invitat special de catre administrator spre a posta si a folosi acest forum pentru a comunica impreuna cu studentii.

Va rugam sa luati la cunostinta ca acest forum NU ESTE OFICIAL forumul vreunei forme de invatamant din cadrul SNSPA astfel incat NIMENI nu poate fi tras la raspundere pentru informatiile postate pe acest forum. Este creat din actiunile VOLUNTARE ale unor studenti din aceasta facultatea din NEVOIA de comunicare intre studenti si o mai buna coordonare a informatiilor

Odata inregistrati pe acest forum trebuie sa respectati urmatorul REGULAMENT:
REGULAMENT

Pentru a crea un mediu propice comunicarii eficiente, trebuie sa respectati un set de reguli:

Indatoririle userului:
- Sa respecte acest regulament

- Sa respecte deciziile moderatorilor si adminilor

- Sa posteze la subiectul thread-ului

- Sa NU aduca jigniri membrilor forumului (sub NICI O FORMA)

- Sa NU posteze INUTIL replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol"...etc.

- Sa caute cu atentie inainte de a deschide un topic nou, daca nu cumva tema a mai fost discutata. Sa foloseasca functia CAUTARE

- Sa NU posteze informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei!

- Sa NU posteze informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului. (FARA WAREZ , CRACK, MP3's etc. INSA, pentru o mai buna coordonare, scanarile in scopuri EDUCATIONALE sunt permise PE ACEST FORUM)

- Sa NU abuzeze de smilie-uri, decat pentru o clarificare in amanunt a starii de spirit(iconitele animate)
 
- Sa NU posteze un post INTREG cu CAPS LOCK ACTIVAT (si nici titlul unui nou topic). Este suparator la citire

- Sa incerce sa AJUTE colegii de forum si sa NU ii puna in posturi proaste pe cei ce poate nu sunt atat de priceputi.

- Va rugam sa completati cat mai corect campurile din profilul userului. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti"...

- Este INTERZISA scrierea mesajelor folosind aberatii gramaticale de genul TZ, SH...etc. Daca doriti neaparat sa fiti foarte bine intelesi puteti folosi DIACRITICE.

- Cand creati un SUBIECT NOU (NEW TOPIC) incercati sa alegeti un subiect SCURT si cat mai CLAR.

- Sa raporteze moderatorilor/administratorului in cazul in care vreun user incalca regulamentul

- Necunoasterea regulamentului forumului nu va absolva de incalcarea regulilor!!!Prin folosirea acestui forum, esti de acord sa nu postezi informatii false, defaimatoare, abuzive, vulgare, tendentioase, obscene, de amenintare, ce invadeaza intimitatea unei persoane, materiale pentru adulti, sau orice ar putea intra in contradictie cu orice lege din Romania sau internationala. De asemenea, esti de acord sa nu postezi materiale cu copyright (DECAT in scopuri educationale sau daca iti apartin sau ai consimtamantul scris al proprietarului materialului). Spam-ul, floodarea, reclama, scrisori in lant, schemele piramidale sunt de asemenea INTERZIE pe acest forum.

Luati la cunostinta ca este imposibil pentru echipa forumului de a confirma validitatea posturilor. Nu monitorizam mesajele postate, astfel, nu suntem responsabili pentru continutul acestora. Nu garantam acuratetea, integritatea, sau  gradul de folosinta a oricarei informatii prezentate. Mesajele postate reprezinta viziunile autorilor lor, si nu neaparat viziunile forumului, echipei lui sau oricarei alte terte entitati sau a proprietarului forumului. Oricine crede ca un mesaj postat poate fi pus la indoiala este rugat sa anunte imediat un administrator sau moderator. Echipa si proprietarul forumului isi rezerva dreptul de a sterge orice continut indoielnic, intr-o perioada de timp rezonabila, daca acestia ajung la concluzia ca stergerea este necesara.

Dumneavoastra sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor postate. Mai mult, sunteti de acord sa despagubiti si sa sustineti nevinovatia proprietarului acestui forum, oricare alt site asociat cu acest forum si echipa sa. Propieratul forumui, isi rezerva dreptul de a dezvalui indentitatea dumneavoastra (sau orice alta informatie stransa prin acest serviciu) NUMAI IN CAZUL UNEI ACTIUNI LEGALE aparute din orice situatie cauzata de folosirea dumneavoastra a acestui forum (altfel ORICE informatie despre identitatea dumneavoastra RAMANE confidentiala, fara prezenta unui act legal de cererea a acestora).

Aveti posibilitatea, cand va inregistrati, sa va alegeti username-ul. Va sfatuim sa tineti minte usernameul. Cu acest cont de user sunteti pe cale sa va inregistrati, sunteti de acord ca niciodata sa va dati parola oricarei alte persoane, exceptand administratorul, pentru protectia si validitatea dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa nu folositi contul altei persoane pentru nici un motiv. Va recomand sa folositi o parola complexa si unica pentru acest cont, pentru a preveni furtul de cont.

Dupa ce va inregistrati si logati pe acest forum, veti putea completa un profil detaliat. Este responsabilitatea dumneavoastra de a prezenta informatii corecte. Daca proprietarul forumului sau echipa sa determina ca exista vreo informatie falsa sau vulgara va fi stearsa, cu sau fara un anunt in prealabil. Se pot aplica sanctiuni.

Va rugam sa luati la cunostinta ca, prin fiecare post, adresa dumneavoastra IP este inregistrata, in cazul in care este necesara banarea dvs. din acest forum sau daca furnizorul dvs. de servicii internet va fi contactat. Acest lucru se va intampla NUMAI in cazul unei incalcari grave a acestui regulament.

De asemnea luati la cunostinta ca acest forum plaseaza un cookie, un fisier text ce continte informatii (precum usernameul si parola), in CACHEUL browserului dvs. Acest lucru este folosit NUMAI pentru a va pastra logati. Acest forum NU colecteaza sau trimite orice alt tip de informatie computerlui dvs.

Administratorii sau moderatorii NU VOR PUTEA sa va vada parola, aceasta fiind AUTOMAT encriptata de softwareul forumului. Sunteti SINGURUL care stie parola USERNAMEULUI dumneavoastra. Actiunile de recuperare parola sunt AUTOMATE si NU implica actiunea administratorului sau al oricarui membru al echipei acestui forum.