Forumul FCRP

Proiect seminar 3

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline BogdanSP

• 11
  • An: III-Zi
  • Grupa: 7
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
Proiect seminar 3
« : Noiembrie 03, 2012, 19:32:37 »
Mercenar în cãutare de echipã pentru seminarul de luni:)

Doritori? (orice grupã)
Clocks tick, we talk

Offline biancaaa

• 74
  • An: II-Zi
Re: Proiect seminar 3
« Raspuns #1 : Noiembrie 03, 2012, 20:57:28 »
Bogdan, din pãcate nu te pot ajuta cu asta, dar ai putea totuși sã transmiți ce proiect avem de fãcut?  :) Am lipsit de la curs și n-am înțeles exact ce trebuie sã facem.

Mulțumesc!

Offline BogdanSP

• 11
« Raspuns #2 : Noiembrie 03, 2012, 23:34:13 »
Din câte am înțeles este o structurã de campanie(opționalã) pe baza cãreia se va alcãtui proiectul final(obligatoriu). Cerințele explicite nu ți le pot formula, mai întreabã și tu oameni care au fost pe la curs :-?
Clocks tick, we talk

Offline YunaFFX

• 91
  • An: II-Master
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: MCA
« Raspuns #3 : Noiembrie 04, 2012, 09:53:06 »
Uite aici cerintele:

- identificarea unei teme de campanii
- elaborarea structurii cercetarii:
  • cercetare secundara: identificarea surselor
  • cercetare primara: scopul cercetarii (definire), obiectivele cercetarii (2-3 obiective), ipotezele cercetare (2 ipoteze), intrebari de cercetare (4 intrebari), instrumente de cercetare (aici ne alegem noi ce instrumente de cercetare sa folosim)
Asta am notat eu. Sper sa va fie de folos  :)
There is no book or teacher to give you the answers, to show you the path. Choose your own way!

Offline marmegirl

• 52
« Raspuns #4 : Noiembrie 04, 2012, 19:38:15 »
Din câte am înțeles este o structurã de campanie(opționalã) pe baza cãreia se va alcãtui proiectul final(obligatoriu). Cerințele explicite nu ți le pot formula, mai întreabã și tu oameni care au fost pe la curs :-?

Sa înþeleg cã tema este opþionalã sau campania este opþionalã?

Offline chocolate follie

• 624
    • Blog: Chocolate Follie
  • Grupa: 2
« Raspuns #5 : Noiembrie 04, 2012, 20:28:08 »
Campania nu este optinala. Practic, tema este prima parte a campaniei pe care trebuie sa o dezvoltam si sa o prezentam in ultimele seminarii la Campanii de Relatii Publice pentru a primi nota si a promova seminarul.
" Pentru ca avem o singura viata si atunci cand nu iubim, avem o mie de morti. "

http://chocolatefollie.blogspot.com

Offline chocolate follie

• 624
    • Blog: Chocolate Follie
  • Grupa: 2
« Raspuns #6 : Noiembrie 04, 2012, 20:30:10 »
Optionala*, ma scuzati  :wub: (nu stiu ce am zilele astea de tot mananc litere)
" Pentru ca avem o singura viata si atunci cand nu iubim, avem o mie de morti. "

http://chocolatefollie.blogspot.com

Offline martinescu cora

• 26
  • Last orders at the pub!
  • Grupa: 5
« Raspuns #7 : Noiembrie 25, 2012, 21:13:39 »
Ca de obicei sunt pe dinafara asa ca vin si eu cu o intrebare legata de "regia" acestui seminar: avem un proiect final obligatoriu, care se face intr-o echipa de 2 persoane. Exista o serie de teme, reprezentand bucati ale proiectului, pe care le aducem (daca vrem/putem) la seminar sa le prezentam ca sa stim pe unde am gresit si ce avem de corectat sau o singura bucata din tema, cea care a fost adusa in al doilea seminar, urmatorul pas fiind prezentarea proiectului final in sine?
Mai exact, incepand de maine se fac prezentarile proiectului sau, ca si semestrul II din anul precedent, mai exista inca vreo doua teme pana la predarea proiectului? 8-)

Offline Deea Radu

• 7
« Raspuns #8 : Noiembrie 26, 2012, 11:51:46 »
Mai e cineva care a ramas singurel pentru proiect? Am nevoie de un coechipier ...

Offline denisa.petric

• 292
  • Cine se îndoieºte de victorie pierde sigur.
  • An: II-Master
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: CMRU
« Raspuns #9 : Noiembrie 26, 2012, 13:05:33 »
Ca de obicei sunt pe dinafara asa ca vin si eu cu o intrebare legata de "regia" acestui seminar: avem un proiect final obligatoriu, care se face intr-o echipa de 2 persoane. Exista o serie de teme, reprezentand bucati ale proiectului, pe care le aducem (daca vrem/putem) la seminar sa le prezentam ca sa stim pe unde am gresit si ce avem de corectat sau o singura bucata din tema, cea care a fost adusa in al doilea seminar, urmatorul pas fiind prezentarea proiectului final in sine?
Mai exact, incepand de maine se fac prezentarile proiectului sau, ca si semestrul II din anul precedent, mai exista inca vreo doua teme pana la predarea proiectului? 8-)

Singura bucata precedenta temei finale a fost cea prezentata in seminarul 3. De acum incolo nu mai exista alte teme mici, trebuie sa prezentam proiectul final la seminar.
You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life. - W. Churchill