confirm cele spuse de colega mea, seminariile de luni, 28 noiembrie si 5 decembrie nu se fac, am fost anuntati la curs!!! In plus, sa nu uitati de tema pe care o avem de pregatit (pt ale nelamuriri mai putem vorbi la cursul de pe 8decemrie cu domnul profesor)! tema consta in realizarea unei campanii de relatii publice pe echipe de 2 studenti pe care o vom prezenta in cadrul seminariilor pe care le mai avem, iar timpul alocat pt fiecare echipa este intre 5-7 minute. Avem de ales intre:
-campanie de constientizare/educare privind conducerea autovehiculelor sub influenta bauturilor alcoolice
-campanie de schimbare a atitudinilor fata de pensionari
-campanie de schimbare a comportamentului in domeniul colectarii gunoiului
-campanie de pozitionare a unei firme nou infiintate
prezentarea proiectelor se face in mod alfabetic, la fiecare grupa domnul profesor va striga catalogul si primul student strigat va prezenta cu studentul din echipa sa chiar daca celalat student este ultimul la catalog. (nu stiu cat este de buna exprimarea dar sper ca m-am facut inteleasa). Si inca un aspect foarte important: AVEM O SINGURA SANSA, PREZENTAM CAND SUNTEM STRIGATI, DACA VENITI LA ALTE GRUPE, AU INTAIETATE STUDENTII GRUPEI SI DACA MAI RAMANE TIMP PREZINTA SI "INTRUSII". (de aici eu inteleg ca, in cazul in care nu avem proiectul atunci cand ne vine randul, mai avem o sansa la alte grupe, dar riscam sa nu mai fie timp si pt noi- asta inteleg eu, nu a specificat domnul profesor ceva legat de acest aspect. Tinand cont de faptul ca avem mai mult timp la dispozitie pt realizarea proiectului, domnul profesor ne roaga sa ne prezentam proiectele atunci cand suntem la rand! Scuzati-ma pt intarzierea postarii anuntului!!! va doresc multa creativitate in realizarea campaniei1