Ahahah Anka, sunt sigura ca imi cunosti deja foarte bine parerea
Am sa fac in schimb un review si pentru cei care nu au putut ajunge la conventie anul acesta.
In primul rand, lume a fost mai putina, cel putin duminica a fost cam prea pustiu in comparatie
cu sambata, si mai ales cu anii trecuti.
Cosplayul a fost si acesta destul de risipit, si asta s-a vazut si la concursuri.
Anul acesta am stat si la un stand, unde pe langa altele se mai desfasura o parte a
treasure hunt-ului organizat. Pot spune ca sunt foarte fericita ca aceasta tentativa a avut un real succes.
Au fost destul de multi participanti in ambele zile, si se pare ca toti s-au distrat.
Faptul ca s-a mai dinamizat putin atmosfera de anul acesta a oferit un plus.
Merchandise-ul a fost mult si, din fericire, accesibil ( ma rog, la anumite standuri ). Eu una am spart ceva
bani de data asta, asa cum n-am mai facut de prin 2008.
Acum, despre concursuri.
Cel de sambata, pentru costume, a fost okay. Din pacate, putini participanti, si parca delimitati in doua categorii : cei buni si cei meh. Jurizarea a fost corecta si castigatorii au fost deja banuiti de cam toti inca de la inceput.
Shinju, care a facut cosplay Athena din Saint Seiya, si-a meritat pe deplin premiul si locul la Eurocosplay.
Sper sa vina inapoi weekendul urmator cu un premiu de la Londra.
Concursul de reprezentatii de duminica insa....a fost...absolut jalnic. XD
Reprezentatii mediocre, costume care lasa de dorit si, peste toate, jurizarea.
Faptul ca locul 1 a fost luat de catre un cosplay BRUCE LEE ma depaseste cu desavarsire, si sa nu mai vorbesc de anumite detalii pe care sincer nu as fi vrut vreodata sa le vad vreodata. ( toata sala care a fost de aceeasi parere).
Amv-urile au fost okay. Nimic memorabil, dar au fost bunicele.
Asa, sa pun si niste imagini/filmari.
Concursul de costume.
Locul 1 - Athena ( Saint Seiya)Locul 2 - Kamijou ( Trupa Versailles)Locul 3 - Blood Elf ( World of Warcraft )Pentru cine vrea sa vada intregul concurs de sambata, este tot filmat aici:
Si acum cel de reprezentatii.
Locul 1 - Bruce Lee
Locul 2 - Boom Service ( Hitman Reborn) ( ei meritau locul 1!)
Locul 3 - I don't remember that they were called XD Era cosplay K-on
( din pacate nu gasesc filmare mai buna
momentan, dar oricum nu a fost nimic interesant - faceau playback la instrumente si
cantau vocal jalnic.)
M-au cam enervat si nesimtitii care mai aruncau cu diverse gunoaie pe scena in timpul concursului.
Speram ca lumea din comunitatea asta este mai civilizata.
La amvuri dupa cum am mai spus nu prea a fost nimic memorabil, din pacate nu gasesc primele
3 locuri sa le pun aici, dar o sa pun amvul care a fost my personal favorite.
Stand up-ul a fost amuzant, pacat ca nu l-au bagat in program si din cauza asta multi nici nu au stiut ca se mai tine.
All in all, a fost relativ okay conventia pentru mine, dar asta numai pentru ca m-am distrat petrecand cam 12-13 ore acolo in fiecare zi cu foarte multi oameni.
Si asa, ca o incheiere, o sa pun mad-ul cu care am fost trollati la concursul de amvuri cum ca ar fi castigat locul 1.