Forumul FCRP

contract scolarizare anul I

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline NeverlandPH

• 12
  • An: I-ID
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: --
Re: contract scolarizare anul I
« Raspuns #15 : Octombrie 12, 2010, 15:45:37 »
Nu ai nevoie de chitanta pentru admitere. Acum trebuie sa depui copii dupa chitanta care atesta plata ratei I si a taxei de inmatriculare (inscriere).

arrigato :D

Offline robertd

• 7
    • Robert Diaconeasa
  • An: IV-ID
  • Grupa: 1
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
« Raspuns #16 : Octombrie 12, 2011, 17:45:19 »
Salut,

Aveti idee cum se procedeaza cu contractul de studii pentru anul I ID (2011-2012)?

Am fost la secretariat cu o copie dupa chitante si mi-a zis sa urmaresc site-ul sa vad cand apare contractul de studii, sa il completez si sa ma duc cu el inapoi la secretariat. Problema este ca din cate am citit in acest document http://www.comunicare.ro/planificare_activitati/Brosura_U.pdf , la "Regulamentul de funcþionare al Departamentului de ÃŽnvãþãmânt la Distanþã (DID)" Art. 26. (1). punctul c) scrie "nu a semnat Contractul de studii pânã la data de 15 octombrie a fiecãrui an universitar;", adica cine nu semneaza contractul  pana la acea data este exmatriculat.

PS. Stiu ca acel ghid se refera la anul universitar 2010/2011, dar presupun ca regulamentul de functionare al departamentului de invatamant la distanta este acelasi si pentru acest an universitar.

Multumesc pentru viitoarele lamuriri.

Offline dyenutza

• 19
  • An: III-ID
  • Grupa: 1
« Raspuns #17 : Octombrie 12, 2011, 19:02:43 »
vei duce contractul completat impreuna cu acea chitanta atunci cand va aparea pe site, indiferent de data ;).  nu ai motiv sa te panichezi  :agree:

Offline Cromosfera

• 8
  • An: I-ID
  • Grupa: -
  • Sectiune/Master: Comunicare si PR
« Raspuns #18 : Octombrie 14, 2011, 00:16:22 »
Poate cineva sa dea link sau sa posteze contractul ? Eu nu-l gasesc la sectiunea TAXE.