Forumul FCRP

Comunicare_nonverbala 2014 -syllabus si anunt importnat

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline loredana.ivan

  • ******
  • 205
  • An: Profesor
  • Grupa: -
Comunicare_nonverbala 2014 -syllabus si anunt importnat
« : Februarie 25, 2014, 11:56:18 »
In atasament aveti syllabusul acestui curs. Va rog sa-l cititi atent inainte de a va inscrie.

Acest curs este optional si deschis tuturor studentilor din anul III universitar
Acest curs este obligatoriu pentru studentii de la psihologie (care au obligativitatea de a fi prezenti la 5 din 7 seminarii pentru a intra in examen - vezi seminarul de joi)

La FCRP prezenta la acest curs nu este obligatorie. In urma sesizarilor repetate de la decanat s-au luat urmatoarele decizii care privesc studentii de la FCRP (inclusiv sectia publicitate).

1) Cursul este deschis tuturor, prezenta nu este obligatorie si nici nu va fi inregistrata de profesor pe parcursul intalnirilor de marti. Inscrierea  la acest curs se va face astazi 25 februarie si in 4 martie  prin semnatura in listele trimise de secretariat. Listele vor circula in clasa astazi si pe 4 martie. Cei care nu reusesc sa se inscrie au la dispozitie  aceste liste la secretariat pana in data de 10 martie, cand ele se inchid. Sistemul este similar pentru cursul optional de Retorica.

2)Evaluarea cursului se va face in acord cu cerintele scrise in syllabus (70% examen + 30% aplicatie de grup). Orice incercare de frauda (plagiat)  va fi notata cu 2 (indiferent ca este vorba despre  examen scris sau proiect de echipa). In toate celelalte cazurile se realizeaza ponderea mentionata mai sus pentru evaluare. Daca un student nu poate lucra in echipa, va comunica acest lucru profesorului, in  timp util.
3) Detalii privind aplicatia de grup vor fi furnizate in  termen de 7 zile de la acest anunt.

4) Odata ales un optional, pe baza de semnatura in lista, studentul nu mai poate renunta la el

Loredana Ivan
« Ultima Modificare: Februarie 28, 2014, 12:53:02 de loredana.ivan »