Forumul FCRP

Anunt sesiunea de comunicari a studentilor 2015

0 Membri si 1 Vizitator vizualizeaza acest subiect.

Offline loredana.ivan

  • ******
  • 205
  • An: Profesor
  • Grupa: -
Anunt sesiunea de comunicari a studentilor 2015
« : Februarie 23, 2015, 10:17:11 »
Puteti participa cu proiecte de la CI
În luna mai se va desfășura cea de-a XIII a ediție a sesiunii de comunicări științifice a studenților – ComunicarTe, adresată atât ciclului universitar, cât și celui masteral.
 
Prin tema de anul acesta,  Restructurarea comunicării în era online: dimensiuni practice, metodologice și critice, se urmărește diseminarea rezultatelor activităților de cercetare întreprinse de studenți, acoperindu-se un spectru larg de arii de cercetare din științele comunicării: comunicare organizațională, comunicare interpersonală, relații publice, marketing și branding, comunicare publicitară, comunicare politică etc.
 
Acest eveniment, devenit deja tradiție, are rolul de a încuraja și valorifica activitatea de cercetare a studenților și a oferi un cadru de dezbatere pentru diferite problematici abordate de aceștia. În plus, este o activitate importanta și din punct de vedere instituțional, care pune în evidență gradul și calitatea implicării studenților noștri în demersuri de cercetare și redactare academică.
 
Fie că vorbim de cercetări de mică amploare realizate în cadrul proiectelor finale de seminar și/sau curs, fie că vorbim de capitole din lucrările de absolvire sau chiar sinteze ale acestora, sesiunea de comunicări științifice ComunicarTe oferă un cadru organizat de  diseminare a rezultatelor pentru demersuri de cercetare întreprinse de studenți, fiind în același timp și o formă de recunoaștere și recompensă simbolică a efortului academic angrenat în realizarea acestora.
 
Mulțumindu-vă pentru sprijinul pe care în fiecare an îl acordați studenților în vederea elaborării lucrărilor, contribuind astfel la reușita acestui eveniment, vă rugăm să îi încurajați să participe la ediția din acest an și vă așteptăm să luați parte la susținerea publică a lucrărilor din data de 22 mai.
 
Mai multe detalii referitoare la calendarul evenimentului puteți găsi în documentul atașat, precum și pe pagina dedicată evenimentului: www.comunicartefcrp.wordpress.com .
 
 
 
Cu prețuire,
 
Lector univ. drd. Alexandru Cârlan
Asistent univ. dr. Diana Dumitriu
C.d.a. dr. Georgiana Udrea